Beim Staubsaugen... när vi dammsugar

  

Wenn ich den Staubsauger hole und versuche das Häuschen sauber zu halten, muss Viktor einen Hörschutz tragen! Zuerst macht ihm das nicht viel aus, nach einigen Minuten jedoch, fängt er an darunter zu schwitzen und es passt ihm gar nicht mehr. Verständlich!
När vi försöker att hålla huset rent och dammsugar måste Viktor bära hörselskydd! Det går bra ett litet tag men sedan så börjar han svettas precis under och han gillar det inte längre. Förståss!


Kommentarer
Postat av: Ulla

Men lille gubben, måste du ha öronskydd? Mio tycker inte heller om när jag dammsuger, men hon anfaller den och försöker bita ihjäl den.

Ha det bra nu, och hälsa mamma och pappa att Uffe, Lena och jag har beställt resa nu till Juli!!!!

Kramar från oss, Ulla & Mio

2010-01-21 @ 11:53:40
URL: http://misipis.blogg.se/
Postat av: Ulla Almtorp

Till vänster om oss, dom med den lilla babyn har flyttat till hus! Jätte synd, dom var så bra grannar!!! Ha det så bra nu, återkom gärna när ni vet hur mycket boendet kommer att kosta oss?? Vi har bokat dit resa den 1/7, hem resa 5/7, går det bra tror ni???? Snart vill jag komma på din hemlagade pizza!!!!!!! Säg en dag som passar att jag kommer bara! Massor av kramar till er, från oss, Ulla & Mio

2010-01-21 @ 16:22:41
URL: http://misipis.blogg.se/
Postat av: Hannes Taubär

DJ Victor

2010-01-22 @ 11:03:00
URL: http://hcpustertal.com
Postat av: Lotta

Jag är med jätteglad! Men tiden går så sakta nu tills vi får nycklarna! Hur går det för er med fixande och planering? Kram

2010-01-27 @ 17:43:48
URL: http://fogantine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0